Astalo Astalo lyö takaisin.

Kaikki blogit puheenaiheesta Russia

Venäjän myrkkyisku oli varoitus pettureille, ei muuta

”Asiantuntija: Myrkkyisku oli testi EU:lle” Lähde: Iltasanomat 22.3.2018.

Putin on valmis uhraamaan itsemurhaiskussa kaikki venäläiset ja koko maapallon?

Kun Venäjä aloittaa hyökkäyssodan valloittaakseen toisia maita, niin se antaa oikeutuksen Putinille tuhota koko maapallo, jos hyökkäys yritetään estää toisten valtioiden toimesta.

"Putinilta hyytävä ydinasekommentti televisiossa: ”Miksi tarvitsisimme maailmaa, jos siellä ei olisi Venäjää?”

"– Jos joku päättänyt tuhota Venäjän, niin meille syntyy laillinen oikeus vastata, Putin sanoo.

Valkoinen talo, Kremlin haarakonttori

Kaikki tämä sekaannus ja sekasorto maailman politiikassa alkoi marraskuussa 2014, kun Putin käväisi G20 maiden huippukokouksessa Australiassa. Putin tunsi itsensä nöyryytetyksi maailman silmissä. Kuva kertoo sen kaiken, kuinka Putin siirrettiin syrjään maailman johtajien rivistössä. Putin oletti, että hänet otetaan vastaan arvostettuna valloittajana, mutta niin ei tapahtunut. Venäjällä oli, ja on vielä käsitys, että naapureiden maa-alueiden valloittaminen on uroteko, kun se on nykyään länsimaissa varkaus, ryöstö ja rikollinen teko.

Media, trollit on jo paljastettu, mutta Suomen myyneet ovat se todellinen uhka

Ikävä on seurata, että media, päättäjät, SUPO ja puolustusvoimat on onnistuttu harhauttamaan trollien perään, kun se todellinen vaara tulee Suomen puolueiden, poliitikkojen, päättäjien, virkamiesten, uskonlahkojen ja ns. luotettavan median sisältä – korruptio.

Trollit olivat vain Putinin harhautus, johon koukkuun kaikki tarttuivat.

Kysymys, jos NATO:a ei olisi?

 

Niin Suomessa, kuin Ruotsissa pohditaan sitä, että liittyäkö NATO:on vai ei? Minä maallikkona näen sotilasliitot, oli ne mitä tahansa, jokaisen itsenäisen valtion turvatakuuna oman itsenäisyyden säilyttämiseksi ja valtion rajojen sisällä olevan kansan halusta säilyttää itsemääräämisoikeus omiin arvoihinsa ja elämän muotoonsa.

Minä en hyväksy sitä, että mikään sotilasmahti tai liittoutuma pyrkii vaikuttamaan itsenäisen valtion arvoihin, jos niillä pyritään alistamaan vähemmistöjä ja viemään heiltä tasavertaiset oikeudet yhteiskunnan jäseninä.

Maalaan piruja seinälle

Katupartiot pelaavat Putinin pussiin

Tämä mitä nyt kirjoitan voi olla fiktiota tai faktaa? Voitte ottaa tämän jännityskertomuksena, niin lennokas on ajatuksen juoksuni nyt ;-)

Näin ajattelen…

Oliko Putin maaliskuussa viikon Syyriassa?

Tällainen ajatus kävi mielessäni jo silloin maaliskuussa, kun Putin oli kadonnut julkisuudesta.

Ehkä Putin meni sukellusveneellä neuvottelemaan Bashar al-Assad:n pyynnöstä Syyriaan?  Lännen tiedustelu ei voinut paikantaa Putinin sijaintia, joka olisi onnistunut, jos Putin olisi matkustanut lentäen.

Täytyy myös muistaa, että pari vuotta sitten Venäjän turvallisuusvirasto siirtyi takaisin kirjoituskonekauteen pois tietokoneista.

Niinistö taisi olla oikeassa, Venäjä rakentaa vain kalastusveneitä?

"Laivastolla on yhteensä 215 sotalaivaa ja 130 000 merisotilasta. Vuoteen 2020 mennessä laivasto saa 100 uutta alusta. Uusimmat avomerikelpoiset ohjushävittäjät ja korvetit saadaan näillä näkymin käyttöön pääosin 2020-luvun kuluessa." Lähde: Iltalehti 14.8.2015.

Viesti venäläisille naapureillemme sekä kaikille muille tässä ajassa.

Olin mennyt jo nukkumaan, sammuttanut valot, kunnes unen rajamailla nousin tämän kirjoittamaan.

Ajatuksen tämän kirjoittamiseen sain siitä, kun luin, kuinka venäläisten sotilaiden äidit ovat huolissaan omista lapsistaan armeijan palveluksessa.

Putin jatkaa omaa tietään Moskovan teatterin jälkeen.

En voi kuin ihmetellä sitä nöyryyttä ja alistumista Putinin edessä. Putinilla on valmis suunnitelma, jonka hän on tehnyt jo kymmenen vuotta sitten ja uhrannut sen toimeenpanemiseen miljardeja euroja.

Länsimaat nyt vasta heräävät ihmettelemään sitä, että mitä Putin on touhunnut viimeisen kymmenen vuoden aikana ja se selviää hyvin Münchenin turvallisuuskokouksessa:

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä