Astalo Astalo lyö takaisin.

Kaikki blogit puheenaiheesta Jyväskylän mellakka

Sipilän joukko - kansallisen turvattomuuden hallitus?

Tänään Jyväskylässä suomalaisen poliisi oli nolossa tilanteessa.

Vierailu vastaanottokeskukseen päätyi siihen, että poliisiin fyysistä koskemattomuutta ei kunnioitettu.

Tässä vaiheessa poliisi on vielä vaitonainen mutta tilanne johti siihen, että poliisin piti perääntyä!! Oman turvallisuutensa vuoksi. Oli käytettävä pippurisumutetta. Paikalle piti hakea isompi joukko poliiseja, ennen kuin tilanne saatiin hallintaan.

Sivullisuuden aika on ohi

Jyväskylän rasisminvastaisessa Unelmasta totta-mielenosoituksessa 5.8.2015 luettu tervehdykseni:

Hyvät Jyväskylän mielenosoittajat, ystävät ja toverit

Suomessa on viimeisten viikkojen aikana herännyt voimakas vastarinta kaduilla ja kabineteissa ilmenevää rasismia ja vihaa vastaan. Ensin saimme järkyttyä kansanedustaja Olli Immosen monikulttuurisuutta pelkäävästä ja vihamielisyyteen yllyttävästä tekstistä. Pian tämän jälkeen Jyväskylässä uusnatsit pahoinpitelivät kolme henkilöä keskellä kirkasta päivää.

Minkä sortin kansallissosialisteja?

Olemme viime päivinä saaneet tutustua Ruotsista johdettuun uusnatsiliikkeeseen, joka oman kertomansa mukaan ammentaa aatteensa  saksalaisesta kansallissosialismista. Käytännössä he kuitenkin ammentavat käyttövoimansa muslimimaista peräisin olevasta muuttoliikkestä Eurooppaan sekä muslimimaiden ja yhteisöjen sisällä tapahtuvasta taloudellisesta, poliittisesta, sosiaalisesta ja kulttuurisesta kehityksestä. Mitenkäs mahtoi olla laita asioiden laatu Aatun aikaan tai kun vanhat natsit pakenivat romahtaneesta Kolmannesta Valtakunnasta? Mikä oli kansallissosialistien suhde islamiin?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä