Astalo Astalo lyö takaisin.

Päivystävä anarkisti muuttaa

Tieni Puheenvuorossa on tullut tiensä päähän. Aloitin blogin tarpeesta jakaa näkemyksiäni päivänpolitiikasta. Anarkismi on kiinnostanut lukijoita, ja hyvä niin. Kirjoitukseni ovat herättäneet keskustelua, mielipiteitä ja selvästi hyvin paljon närää. Jossain vaiheessa blogin kommenttiosio oli pakko sulkea uhkailujen ja törkyviestien johdosta. 

Kahdessa vuodessa ajatukseni ovat kehittyneet. En enää allekirjoita kaikkea mitä olen jossain vaiheessa täälläkin sanonut. Ajattelun kehitys on vain ja ainoastaan hyvä asia. Siinä vaiheessa kun olen täsmälleen samaa mieltä vuodesta toiseen, on ajatteluni tylsistynyt ja kehitys pysähtynyt. Puheenvuoron blogi jääköön arkistoksi siitä mitä olen ollut asioista mieltä, sekä itselleni että muille. Puheenvuoro on ollut hyvä alusta kokeilla aiheesta kirjoittamista, mutta nyt on aika siirtyä eteenpäin. Aloitin tänään Imagen blogaajana, tervetuloa lukemaan ajatuksiani jatkossa Päivystävä anarkisti-blogiin. Pidetään siellä toistaiseksi kommenttiosio avoinna. Uskaltakaa ajatella, kanssaihmiset. Kiitos seuraamisesta.


Päivystävä anarkisti päivystää niin Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa, Periscopessa kuin ask.fm:ssäkin nimellä @suviauvi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat