Astalo Astalo lyö takaisin.

Näin minua uhkaillaan

 • Ensimmäinen raiskaustoive tuli Yle Perjantain tiimoilta ennen kuin ohjelma oli edes päättynyt
  Ensimmäinen raiskaustoive tuli Yle Perjantain tiimoilta ennen kuin ohjelma oli edes päättynyt
 • Epäselväksi jää pitääkö odottaa raiskausta ennen kuin tapan itseni?
  Epäselväksi jää pitääkö odottaa raiskausta ennen kuin tapan itseni?
 • Tampereen Soldiers of Odinin katupartijoitsija Seppo Lehdon parhaita, osa 1
  Tampereen Soldiers of Odinin katupartijoitsija Seppo Lehdon parhaita, osa 1
 • Tampereen Soldiers of Odinin katupartijoitsija Seppo Lehdon parhaita, osa 2
  Tampereen Soldiers of Odinin katupartijoitsija Seppo Lehdon parhaita, osa 2
 • Tampereen Soldiers of Odinin katupartijoitsija Seppo Lehdon parhaita, osa 3
  Tampereen Soldiers of Odinin katupartijoitsija Seppo Lehdon parhaita, osa 3
 • Ilmeisesti keskusteluni toimittaja Sean Ricksin kanssa ei miellyttänyt Ramia
  Ilmeisesti keskusteluni toimittaja Sean Ricksin kanssa ei miellyttänyt Ramia
 • Aleksis Kauranne ei ihan osaa kirjoittaa, mutta se ei estä joukkoraiskausfantasioita
  Aleksis Kauranne ei ihan osaa kirjoittaa, mutta se ei estä joukkoraiskausfantasioita
 • ":)"
  ":)"
 • Toni odottaa innolla
  Toni odottaa innolla
 • Rajat kiinni-ryhmän keskustelussa on epäselvää ketkä väkivaltarikolliset pitikään karkoittaa
  Rajat kiinni-ryhmän keskustelussa on epäselvää ketkä väkivaltarikolliset pitikään karkoittaa
 • Soldier of Odinin perustaja toivoi suvakkien kuolemaa. Mut hei, naisrauhaa teillekin suvakkihuorat!
  Soldier of Odinin perustaja toivoi suvakkien kuolemaa. Mut hei, naisrauhaa teillekin suvakkihuorat!

Minä tarvitsen katupartiota kuin kala ongenkoukkua. Tähän mennessä luulisi jokaiselle tolkun ihmiselle olevan selvää, etteivät Soldiers of Odin-partiot ole turvaamassa naisten elämää kaduillamme. Tampereen katupartio lähettää “naisia suojelemaan” henkilöitä, joilla on tuomioita muun muassa - kuinkas sattui - naisten pahoinpitelyistä. Sekä soturit että näitä puolustavat henkilöt uhkailevat ja käyvät käsiksi naisiin, jotka edustavat väärää mielipidettä, etnistä alkuperää tai yhteiskunnallista asemaa.


Olen viimeisen viikon aikana saanut lukemattomia uhkauksia liittyen puheenvuoroihini suomalaisesta maahanmuuttopolitiikasta ja katupartioista. Lähettäjinä ovat nimien perusteella poikkeuksetta suomalaiset miehet. Yksi Soldiers of Odinin Tampereen ryhmän soturi on lähetellyt lukuisilla Twitter-tileillään erilaisia uhkauksia ja törkeyksiä minulle jo pitkään, tahdin kuitenkin kiihdyttyä merkittävästi twiitattuani kuvan Tampereen Loldiers of Odin-pellepartiosta ja etenkin esiinnyttyäni Yle Perjantai-lähetyksessä. Ainoa kerta kun minuun on käyty kadulla käsiksi oli syksyllä 2015 Rajat kiinni-mielenosoituksessa. Minua repivät ja tönivät kielen perusteella suomalaiset, valkoiset miehet.

Naisten puolustamisen soppaan iskee lusikkansa Teemu Selänne, joka vaatii blogissaan maahan sitä tilannetta, joka on jo vallalla. Teemu hei: turvapaikanhakijan oleskelulupa voidaan jo nyt evätä tuomion perusteella. Selänteen blogin voi tiivistää yhteen virkeeseen: “En ole rasisti, mutta raiskauksista pitäisi olla kovemmat tuomiot.” Kukaan ei varmaankaan ole sitä mieltä, etteivätkö raiskaukset olisi kamala asia ja etteivätkö raiskaajat pääsisi niistä liian helpolla. Pakolaiskriisin sotkeminen asiaan sen sijaan ei auta ketään eikä ole raiskauskulttuurin ratkaisu.

Rajat kiinni-liikkeen Facebook-ryhmässä rasistit yrittävät ratsastaa naisilla ja naisten turvaamisella vaatien “naisrauhaa” ja “väkivaltarikollisia pois maasta”. Muttei tietenkään kaikkia väkivaltarikollisia, ainoastaan niitä, joilla ei ole maan kansalaisuutta tai oikeaa ihonväriä. Naisrauha ei sekään kuulu vääränlaisille naisille. Esimerkiksi sellaisille kuin minä. Rasistien huoli naisista suojelee vain pientä etuoikeutettua ryhmää: oikean värisiä, oikeaa kieltä puhuvia, oikeat mielipiteet omaavia naisia. Yleisestä naisrauhasta puhuminen samalla kun toisella kädellä väärää mielipidettä tai yhteiskunnallista mallia edustavia naisia uhkaillaan on oksettavaa.

Odinin soturit ja Rajat kiinni-väki ei puolusta ja suojele naisia, vaan hyökkää näiden kimppuun. Rasistiset partiot naisia suojelemassa eivät ole ainoastaan yhdentekeviä vaan jopa vaarallisia. Jos kaduilla partioi tahoja, joiden suurin haave on minun tappamiseni tai raiskaamiseni, ei se lisää kenenkään turvallisuutta.

Julkaisen tässä osan viikon aikana saamistani uhkauksista Twitterin ja Facebookin kautta vastatakseni kysymykseen, miksen halua rasistisia katupartioita ajamaan “naisrauhaa” kaduilla. Minä nukun paljon rauhallisemmin, jos te jäätte koteihinne ettekä tuo jengejänne kaduille. Minua ette käytä keppihevosenanne ettekä uhkaile hiljaiseksi. Tulen jatkossakin julkaisemaan uhkailujanne näytääkseni millaisia tahoja meillä on “puolustamassa naisia”. Rasistit, te ette aja agendaanne minun nimissäni.


P.S. Jos vielä tämän jälkeen ihmettelette miksei blogissani ole kommentointimahdollisuutta niin...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

26Suosittele

26 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat